Jeg startet Verda Er Vid i 2016. Ikke for å drive noe stort, men rett og slett for å kunne ta på meg små oppdrag og fakturere kunder. Det har dukket opp spennende muligheter for meg disse årene. Som da jeg meldte meg som frivillig med ansvaret for sosiale medier da lokalavisen VårtOslo startet opp. En utfordrende oppgave i en bransje ny for meg. Etter noen måneder fikk jeg muligheten til å bygge opp annonseavdelingen i avisen. Lærerikt, arbeid døgnet rundt og veldig gøy. Jeg lærte blant annet veldig mye om programmatisk annonsering.  Samt annonseutforming  både med innhold og design, og hva kundene vektlegger og forventer. 
Bakgrunnen min er i korte trekk programmering, bedriftsøkonomi, salg, organisasjonspsykologi- og ledelse. 
Siden 2014/15 har jeg brukt mye tid på å lære meg selv SoMe, SEO og design av nettsider. Med min bakgrunn så har jeg god databaseforståelse. Programmering/koding har jeg ikke gjort på over 20 år. Så i dag er bl.annet Wordpress noe av det jeg bruker når jeg lager nettsider. 
Hele tiden har jeg hatt annen jobb ved siden av. Det har gjort at jeg må lære meg disponering av tid og kunsten å takke nei til sosiale invitasjoner. 
Driven min er hele tiden å lære noe nytt og utvide nettverket mitt. Jeg har også vært så heldig å ha en mentor som har vært en god sparringspartner. 
Voss er mitt fødested og var min alt i verden de første 10 årene i mitt liv. Verda Er Vid er nynorsk og for de som trenger en oversettelse så betyr det Verden Er Stor. En vandrehistorie forteller om en vossing som en gang skal ha sagt; "Verda er vid, men Voss er vidaere". 
Derav det passende navnet på min gründer drøm. 

Kontakt meg gjerne på e-post: torun.berg@verdaervid.no

Mer utfyllende CV om meg finner du på LinkedIn. Legg deg gjerne til i nettverket mitt.